Australia

Det finnes ett studiested for utveksling i Australia: Edith Cowan University i Perth.

Oppdatert 17. Januar 2020, 17:38

Praktisk informasjon spesielt for Australia 

  1. Et av opptakskriteriene for studieopphold i Australia er karakter 4 eller bedre i engelsk fra videregående skole. Dersom du ikke oppfyller dette kravet kreves det en TOEFL -  eller IELTS test. Mer informasjon finner du på http://www.uio.no/english/services/public/tests/language/
  2. Klarerte studenter mottar et søknadsskjema for Edith Cowan University. Vitnemål fra videregående skole og karakterutskrift fra LDH må leveres, begge dokumenter skal være på engelsk.
  3. Det kreves visum ved opphold i Australia. Informasjon om denne prosessen finner du på nettsiden til den australske ambassaden i København
  4. I 6. semester følges det ordinært studieprogram ved LDH. Du må selv ta kontakt med LDH for å få informasjon om praksissteder for dette semesteret.

 

Utdanningsinstitusjoner med utvekslingsavtale

Edith Cowan University (ECU), Perth 

www.ecu.edu.au

 

Utvekslingsoppholdet er mulig for: Bachelor i sykepleie, 3. år.

Beliggenhet: Perth, Australia

Varighet: 1 semester, høst

Bolig: Studiestedet er behjelpelig med å finne bosted

Undervisningsspråk: Engelsk

 

Edith Cowan University (ECU) er et stort universitet og tilbyr de aller fleste fag. Fordi universitetet er delt opp i fem unike campus er studentmiljøet likevel både intimt, oversiktlig og vennlig. ECU tilbyr en kombinasjon av akademiskrettede fag og mer yrkesrettede fag. ECU har utviklet et nært samarbeid med næringslivet, og studenter kan ta en del av utdanningen som praksis. Det prestisjetunge Western Australian Academy of Performing Arts hører til på ECU.

Perth er en moderne, multikulturell og pulserende by, hvor prisnivået er lavt. Perths historiske søsterby Fremantle byr på hyggelig kafeer og markeder. 

Praktisk informasjon om utvekslingsoppholdet (krav og priser på semesteravgift):

http://www.ecu.edu.au/international/study-in-australia/study-abroad-and-exchange