Tanzania

Tanzania er et spennende land og et populært mål for utvekslingsstudenter.

Oppdatert 20. Desember 2019, 11:17

Det er mulig å ta praksisstudier ved Tanga International Competence Centre (TICC). TICC ligger idyllisk til på den østlige kystlinjen av Tanzania ved Det indiske hav. Her er det varmt og fuktig.

 

Studiestedet

TICC, Tanga, Tanzania.

TICC tar imot studenter fra ulike institusjoner og utdanninger i Norge. De er involvert i sosiale prosjekter og helserelaterte tiltak i det nærliggende distriktet.

Det er mulig å ta praksisstudier ved Tanga International Competence Centre (TICC). Praksisstudiene er knyttet til kommunehelsetjenesten Community Field Work i Tanga. Praksisstudiene og teoriundervisningen vil være knyttet til ulike helseutfordringer i regionen, og oppgaver i prosjekter initiert av TICC. Du vil delta i pågående prosjekter knyttet til satsningsområdene til TICC, og bli utplassert i landsbyer og delta aktivt i helsearbeidet der du er. Dette innebærer blant annet hjemmebesøk til pasienter med ulike lidelser.

Utvekslingsoppholdet er mulig for: Bachelor i sykepleie, 3. år.

Varighet: 3 måneder.

Bolig: Studiestedet har bolig.

 

TICC - connect, combine & create

TICC har tre ord som beskriver sin visjon. Det er et kompetansesenter som kobler mennesker sammen, kombinerer deres faglige ekspertise og jobber for å skape nye og innovative løsninger i Tanzania.

 

Tanzania

Det bor mange etniske grupper i området, men de fleste innbyggerne er chaggaer. Riksspråket er swahili.