Tilbake til ansatte

Informasjon om bibliotekstjenester

Her finner du informasjon knyttet til biblioteket våren 2021. Husk at biblioteket må brukes i henhold til gjeldende smittevernregler, og gjør deg kjent med smittevernveilederen før du kommer.

Publisert 13. Mars 2020, 17:08

Sist oppdatert 24. Februar 2021, 09:01

Åpningstider våren 2021

Biblioteket er tilgjengelig i høyskolens åpningstider. 

Biblioteket er bemannet kl. 9:30-14:30 på hverdager.

Disse tidene kan endre seg med smittesituasjonen. Denne siden blir oppdatert ved eventuelle endringer.

Biblioteket er meråpent utenom bemannet tid. Bruk ID kort + kode for å komme inn. 

Elektronisk tilgang til artikler og tidsskrifter

Dere har fremdeles tilgang til alle artikler og tidsskrifter som LDH abonnerer på. Husk å logge deg på med VPN, så får du de samme tilgangene som om du hadde sittet i LDH sine lokaler.

Se her for hvordan koble opp med VPN.

Kompendium og pensumlister

Sjekk om utdraget dere trenger kanskje har ligget i et kompendium i ett av de tidligere emnene deres. Dere finner de tidligere emnene i Canvas ved å klikke på “Se alle”- lenken i Canvas-appen på iPad, eller velge Emner og Alle emner på PC eller Mac. Skroll så ned til "Tidligere påmeldinger".

Vårens kurs

Se her for vårens kurs fra biblioteket. Alle kurs holdes på Zoom, og lenke til zoom-rommet blir tilsendt etter påmelding via e-post til bibliotek@ldh.no. Oppgi navn, e-post, studieprogram og hvilket kurs du ønsker å melde deg på.

Hjelp med litteratursøk og referering - digital veiledning

Dere kommer i kontakt med oss ved å sende e-post til bibliotek@ldh.no. Hvis spørsmålet ikke er enkelt å besvare med e-post, kan vi sette opp en Zoom-sesjon. Dette forutsetter da at dere har installert zoom, se her for informasjon. Vi arrangerer zoom-veiledning daglig mellom 12:30-14:30. Send e-post til bibliotek@ldh.no eller ring 404 68 847 for å avtale klokkeslett. 

Husk også på bibliotekets Canvas-kurs, der finner dere mange gode ressurser om både litteratursøk, EndNote og referering.