Timeplan og rombooking

Her får du informasjon om TimeEdit, rombooking og reglene for reserverte grupperom.

Systemet som styrer timeplaner og som holder oversikt over reserverte auditorier, klasserom og lignende heter TimeEdit. I TimeEdit kan du søke opp timeplanen din, samt finne ut hvor undervisningen finner sted. Du kan abonnere på egen timeplan slik at aktivitetene legges direkte inn i kalenderen.  

Se veiledning for hvordan du bruker TimeEdit.

Reservere grupperom, seng i ferdighetssenteret og PC-stasjon

Som student kan du også søke opp og reservere grupperom, PC-arbeidsstasjon og seng i ferdighetssenteret gjennom TimeEdit.

Følg denne linken for å bestille.

Studenter ved LDH har mulighet til benytte grupperommene når de skal arbeide i grupper. Alle grupperommene er likt innredet og har mulighet for tilkobling av stor-skjermer, noe som er praktisk ved for eksempel presentasjoner eller forberedelse til framlegg av oppgaver/prosjekter. 

Regler for booking og reservering av grupperom

Har du booket et grupperom er det viktig å møte opp tidsnok. Etter 20 minutter går reservasjonen din ut og andre studenter har mulighet til å ta i bruk grupperommet du booket selv om ditt navn fortsatt står oppført på grupperommet i TimeEdit/timeplanen.

Tilkobling på grupperom

For tilkobling med eget datautstyr, kreves det at du har VGA eller HDMI inngang tilgjengelig på enheten. iPad-en kan også kobles opp, men da kreves en egen overgang som (iPad - HDMI) kan lånes av Ekspedisjonen.