Timeplan og rombooking

Her får du informasjon om TimeEdit, rombooking og reglene for reserverte grupperom.

Publisert 30. Januar 2020, 15:30

Sist oppdatert 8. Juli 2022, 10:59

Systemet som styrer timeplaner og som holder oversikt over reserverte auditorier, klasserom og lignende heter TimeEdit. I TimeEdit kan du søke opp timeplanen din, samt finne ut hvor undervisningen finner sted. Du kan abonnere på egen timeplan slik at aktivitetene legges direkte inn i kalenderen.  

Timeplanen finner du her.

Reservere grupperom og seng i Klinisk læringslab

Som student kan du også søke opp og reservere grupperom og seng i Klinisk læringslab gjennom TimeEdit.

Følg denne linken for å bestille.

Studenter ved LDH har mulighet til benytte grupperommene når de skal arbeide i grupper. Alle grupperommene er likt innredet og har mulighet for tilkobling av stor-skjermer, noe som er praktisk ved for eksempel presentasjoner eller forberedelse til framlegg av oppgaver/prosjekter. 

Regler for booking og reservering av grupperom

Har du booket et grupperom er det viktig å møte opp tidsnok. Etter 20 minutter går reservasjonen din ut og andre studenter har mulighet til å ta i bruk grupperommet du booket selv om ditt navn fortsatt står oppført på grupperommet i TimeEdit/timeplanen.

Tilkobling på grupperom

For tilkobling med eget datautstyr, kreves det at du har HDMI inngang tilgjengelig på enheten. iPad-en kan også kobles opp, men da kreves en egen overgang som (iPad - HDMI) kan lånes av Ekspedisjonen.