13
Okt

Oktoberfest

13. okt 2022 16:30  -  13. okt 2022 22:00   -   Kantinen

Arrangør: Sosialen

Sosialen arrangerer Oktoberfest i kantinen.

Hei alle kjente og kjære studenter! Som mange av dere vet er det en tradisjon i Tyskland med Oktoberfest. Oktoberfest er en stor ølfestival som holdes over 16 dager i september og oktober hvert år i München i Bayern. Den regnes for å være verdens største folkefest. Denne tradisjonen ønsker vi å bringe til Lovisenberg Diakonale Høgskole og håper dere har lyst til å være med på å lage folkefest i vår kjære kantine.

Vi inviterer derfor til Oktobervors/fest 13.Oktober fra 16.30 - 18.30 i kantina før vi bringer festen videre til Oktoberfestteltet på Youngstorget 19.00 hvor det koster 50 kr for bord og inngang. Vi skal legge ut interesseskjema og nummer dere kan vippse litt nærmere så sender vi inn på felles faktura til arrangøren! På Youngstorget vil det blant annet være mange andre studenter som ønsker å feire anledningen sammen med oss! Vi har skaffet bord til alle som ønsker å være med.

Utover dette ønsker vi også å informere dere om at vi har skaffet oss en rabattkode på Festmagasinet Standard som gir dere 10 % på hele butikken!! Rabattkoden er: LDH10! Perfekt til anledningen!

Vi gleder oss til å se dere alle i staselige antrekk denne kvelden! 

Store klemmer fra Sosialen!