Veiledning

Biblioteket tilbyr drop-in veiledning og forhåndsbestilte veiledningstimer

Publisert 4. Februar 2020, 12:21

Sist oppdatert 29. Januar 2024, 11:29

Bestill en bibliotekar

Du kan bestille tid med bibliotekar når du er i gang med større prosjekter som bacheloroppgave, masteroppgave eller fordypningsoppgave på videreutdanning.

Veiledningen foregår mellom 12.30 og 14.30 mandag til onsdag. Vi tilbyr veiledning stedlig i biblioteket eller digitalt på Zoom, og veiledningen varer i 25 minutter.

Som forberedelse til veiledningstimen forventer vi at du har prøvd ut søk i faglige databaser på forhånd, og du vil bli spurt om hvilke i påmeldingsskjemaet.

Tjenesten er også tilgjengelig for ansatte ved LDH, LDS og ONH. Fyll ut bibliotekets nettskjema for veiledning for å avtale tid og veiledningsform. Les all informasjon på første side før du bestiller tid.

Drop-in veiledning

Biblioteket tilbyr drop-in veiledning der vi blant annet kan hjelpe deg med søk i databaser, PICO-skjema, EndNote, sitering og referansehåndtering.

Veiledningen foregår mellom 12:30 og 14:30 digitalt over Zoom.

Du trenger ikke melde deg på for å delta på drop-in! Klikk på zoom-lenken, så kommer du inn i et venterom. Ved stor pågang kan det ta noe tid før du blir hentet inn. Vi hjelper dere i den rekkefølgen dere kom inn i Zoom-rommet.

Zoom-lenken finner du i bibliotekets Canvasrom, under siden Drop-in veiledning (krever innlogging).