Office 365

Alle studenter ved LDH har tilgang til programpakken og skytjenesten Office 365.

Publisert 30. Januar 2020, 15:30

Sist oppdatert 15. Februar 2021, 11:57

Ta i bruk Office 365 på din datamaskin

Det er også mulig å laste ned og installere Office 365 (Word, PowerPoint, Excel, Outlook) til en Mac/PC. Gå til www.office.com. Klikk på Logg på og bruk følgende brukernavn og passord:

  • Brukernavn "studentnr"@stud.ldh.no (f.eks. 999999@stud.ldh.no)
  • Passord: FEIDE passordet

Klikk på Installer Office 365. Det kan ta litt tid for å laste ned installasjonsprogrammet.

Den første gang etter at du har installert Office 365MACen/PCen din vil du også bli bedt om å logge inn med studentnummeret ditt og FEIDE passord.

På Office.com kan du også logge inn til OneDrive slik at du kan få tilgang til alle dine dokumenter fra en annen Mac/PC.

Office 365 består av blant annet Word, PowerPoint, Excel og OneNote. Tjenesten gir også tilgang til gratis lagring i OneDrive.

Ta i bruk Office 365 på iPad

Programmene Word, PowerPoint og OneDrive er allerede lastet ned på iPaden du har fått tildelt av LDH. For å logge inn på Office 365 på iPaden, bruk følgende brukernavn og passord:

  • Brukernavn "studentnr"@stud.ldh.no (f.eks. 999999@stud.ldh.no)
  • Passord: FEIDE passordet

Det er litt begrenset funksjonalitet på iPad versjonen av Office applikasjonene (f.eks. det er ikke mulig å sette inn en automatisk innholdsfortegnelse i Word).  Men du kan begynne å kladde og opprette dokumenter på iPad og så fortsette på en Mac eller PC.

OneNote

OneNote kan brukes til å ta notater under forelesninger, til å samle tankene dine og til samarbeid.  Du kan organisere innholdet i appen ved å lage Inndelinger og Sider (F.eks. Emne 1, Emne 2, osv.). Du kan også importere dokumenter inn til OneNote f.eks. forelesningsnotater.  

Videoopplæring for OneNote

OneNote for iPad

OneDrive

Vi anbefaler at du lagrer alle dokumentene dine du oppretter på OneDrive slik at de blir lett tilgjengelig på tvers av enhetene dine samt sikkerhetskopiert i skyen.  

Når du lager et dokument i Word eller iPad blir du bedt om hvor du skal lagre filen og der skal du velge OneDrive.

Komme i gang med OneDrive

OneDrive på iPad