Hilsen fra fadderstyret

Fadderstyret ved LDH gleder seg til fadderuke i august. Under finner du en hilsen til deg som ny bachelorstudent.

Publisert 29. Juni 2022, 15:10

Sist oppdatert 23. Juni 2023, 10:43

Kjære flotte kommende medstudent

Vi i fadderstyret, og resten av studentene på LDH gleder oss til å møte deg! Den første uken er fylt med mange inntrykk og mye informasjon, men vi skal selvfølgelig sørge for en kickstart på studietiden med en fadderuke fylt av ulike aktiviteter og mye moro! Fadderuken er en veldig fin mulighet til å bli kjent med medstudenter og danne et godt grunnlag for de neste tre årene. 

For å kommunisere lettere og dele informasjon med deg har vi opprettet en facebookgruppe, som du finner her: Fadderbarna BIS23 LDH Der vil det legges ut en detaljert plan for fadderuka med tider og oppmøtesteder på aktivitetene. Allerede første skoledag vil det være opplegg, så vær forberedt på en full dag. Dersom du kunne tenke deg en tur hjem mellom slagene er det selvfølgelig lov. Bor du langt unna kan våre fine faddere sikkert disponere en sofa for noen timer.

Dersom du ikke har facebook, eller av andre grunner ikke vil være en del av facebookgruppa, kan du kontakte oss på fadderstyretldh@gmail.com. Det samme gjelder dersom du har spørsmål. 

Følg oss også gjerne på instagram, LDHfadderstyret!

Vi håper du blir med oss på masse moro, og vi gleder oss skikkelig!

Med vennlig hilsen
Fadderstyret på LDH 2023