Studentprest

Studentpresten tilbyr veiledning og samtaler rundt utfordringer i studietilværelsen og i livet generelt.

Publisert 28. Januar 2020, 20:14

Sist oppdatert 11. Februar 2021, 14:35

Ingenting er for stort og ingenting er for lite til å snakke om. Det er den som kommer som bestemmer hva det skal snakkes om og du kan ta kontakt uavhengig av livssyn eller religiøs tilhørighet. 

Til studentpresten kan du komme med alt som hører livet til. Noen ganger kan det være greit å snakke med noen selv om en ikke helt vet hva det er som tar energi, eller om det handler om konkrete utfordringer i studenthverdagen, ensomhet, mestring, utfordringer på hjemmebane, vanskelige situasjoner eller noe annet.

Studentpresten har videreutdanning innenfor samtalepraksis og veiledning, hun har taushetsplikt, og kan formidle kontakt med andre fagpersoner, hvis det er ønskelig.

Studentprest Liv Arnhild Romsaas har kontor på gangen i andre etasje på LDH (rett ovenfor vanndispenseren). Hvis døra er åpen, er det bare å komme innom. Er døra igjen, eller du vil være sikker på at hun har tid, kan det være lurt å avtale tid på e-post: liv.arnhild.romsaas@ldh.no, på Facebook: studentprest - LDH eller mobil: 926 50 399. 

Følg henne gjerne på Facebook: Studentprest - LDH