Tilbake til ansatte

Digital hjemmeeksamen

Informasjon til kandidater om innlevering av hjemmeeksamen, fordypningsoppgave, bacheloroppgave og masteroppgave.

Publisert 30. Januar 2020, 10:25

Sist oppdatert 10. Desember 2020, 06:59

LDH bruker det digitale eksamenssystemet WISEflow for nesten alle skole- og hjemmeeksamener ved LDH. 

Utlevering av oppgavetekst på hjemmeeksamen

Oppgaveteksten legges ut på WISEflow kl. 10.00 eksamensdagen.

Forside

Hjemmeeksamener på 48 timer eller mer skal ha forside som du selv kan bestemme utseendet på. Forsiden må inneholde følgende informasjon:

  • Tittel
  • Kandidatnummer (ikke navn)
  • Kull
  • Lovisenberg diakonale høgskole
  • Semesteroppgave/prosjektoppgave/hjemmeeksamen i (fag)
  • Antall ord
  • Innleveringsfrist

Innlevering

Ved å levere inn din besvarelse bekrefter du samtidig at den er i tråd med LDHs retningslinjer om selvstendig arbeid. Les mer: Erklæring om selvstendig arbeid

Innlevering av masteroppgave

Mastergradsoppgave leveres i WISEflow og i tillegg skal den leveres til høgskolen i tre innbundne eksempler. Les mer om innlevering av masteroppgave her.

Digital eksamen i WISEflow

LDH gjennomfører digital vurdering av hjemme- og skoleeksamen i eksamenssystemet WISEflow. Du bruker din egen Mac/PC og logger inn på WISEflow her. 

Her er en brukerveiledning som vises hvordan du logger på WISEflow, hvordan du henter ut eksamensoppgaven og hvordan du leverer inn besvarelsen. WISEflow brukerveiledning for studenter

På WISEflow sine supportsider finner du oppstartsveiledninger og kunnskapsdatabase.

Innlevering i WISEflow

Velg pålogging med FEIDE, og bruk ditt vanlige LDH brukernavn (studentnummer) og passord. Dersom du ikke husker brukernavn/passord, kan du lese om hvordan du endre dette på sidene for IT-tjenester.

Oppgaven må leveres i PDF-format. Filnavnet er [ditt kandidatnummer]. F.eks. hvis kandidatnummeret ditt er 105 skal filnavnet være 105. Dette er for at oppgaven skal være anonym for sensor. Sjekk også at du har lastet opp riktig versjon av eksamensbesvarelsen. Kandidatnummer finner du på Studentweb ca. 14 dager før eksamen. 

Vi anbefaler at du laster opp besvarelsen i god tid før fristen, da har du tid til å se gjennom den før du leverer. Besvarelsen er ikke levert før du har klikket på Innlever.

Hvis du har problemer eller spørsmål til innlevering, ta kontakt på 450 00 966 så fort som mulig og før innleveringsfristen!

Les mer om skoleeksamen i WISEflow her.

Forskrift om studier og eksamen